Petitchef

BLAT TENDRE AMB PASTANAGA

Plato
2 porciones
20 min
15 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Tallar petita la ceba i sofregir dins de la mateixa olla que desprès courem el blat amb una mica d´oli d´oliva, quan estigui tova sense que agafi color, abocar-hi 1/2 litre d´aigua i amb el "pimer" triturar, afegir l´aigua necessària per la quantitat de blat que volem cuinar + la pastilla de avecrem + la pastanaga ratllada
  • Deixarem que l´aigua comenci a bullir, arè i posarem el blat tendre i rectificar de sal si es necessari, bollir aprop de 15 minuts i ja està a punt de manducar

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto