Petitchef

Deconstrucció i construcció de butifarra de perol Salgot amb hortalisses

Aperitivo
6 porciones
25 min
Fácil

Ingredientes

6

Preparación

  • Comencem per tractar les verdures. Minut i mig les tendres i quatre minuts les dures. Reservem.
  • Tallem la butifarra de perol a trossos, sense pelar i la posem en una paella a foc lent, fins que tinguem una pasta.
  • A la superfície de treball estirem paper film i fem igual que quan fem sushi, posem la carn estirada en forma rectangular, col·loquem les verdures, ja tallades, al mig de manera que ocupin tota la longitud del nou embotit.
  • Enrotllem i tensem fent un farcell.
  • Ho deixem refredar a la nevera d'un dia per l'altre i retirem el plàstic. Ja ho tenim llest per fer-ho servir.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Mongetes amb botifarra/ alubias con butifarra
Mongetes amb botifarra/ alubias con butifarra
2 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Cazuelita de butifarra esparracada amb mongetes
Cazuelita de butifarra esparracada amb mongetes
4 porciones
1 h 15 m
Medio
4.5 / 5
Receta Botifarra amb mongetes( butifarra con judías)
Botifarra amb mongetes( butifarra con judías)
1 porciones
30 min
Fácil
3.9 / 5
Receta Bolitas de butifarra y champiñones
Bolitas de butifarra y champiñones
3 porciones
25 min
Medio
3.5 / 5
Receta Butifarra ibérica al vino blanco y brócoli
Butifarra ibérica al vino blanco y brócoli
4 porciones
50 min
Fácil
4 / 5
Receta Sartenada de butifarra con patatas.
Sartenada de butifarra con patatas.
4 porciones
45 min
Medio
3.5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Degustando el territorio espanol Degustando el territorio espanol

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto