Petitchef

TALLARINES AMB ESCOPINYES

Plato
2 porciones
15 min
20 min
Fácil

Ingredientes

2

Per a la maionesa d'all:

Preparación

  • Bullir el cap de rap amb sal i la fulla de llorer durant 45 minugos. Escórrer el cap i treure el. En la mateixa aigua, afegir-hi els tallarines i bullir-los al ten-te. I escorreels.
  • Ratllar els tomàquets. Seguidament escalfar l'oli en una paella i sofregir-hi la ceba picada finament durant 2-3 minuts, i acte seguir afegir el tomàquet i deixar-ho coure a foc lent uns 10 minuts.
  • Afegir-hi els últims minuts les escopinyes donant-li un tomb amb la salsa, finalment assaonar la salsa.
  • Preparar la maionesa que quedi ben lligada.
  • Barrejar la salsa de tomàquet i escopinyes amb la maionesa, condimentar la pasta i servir fred a temperatura ambient.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Fotos

TALLARINES AMB ESCOPINYES
TALLARINES AMB ESCOPINYES - foto 2

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Zoom 9 variedades de pasta Zoom 9 variedades de pasta

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto