Petitchef

Costellam de porc al forn

Feia temps que el Pere hem demanava aquest plat, ja que és home de tall i això quan ho veu diu que li recorda els ?asados Argentins?. Res més lluny,  però bé com és tot un tros de carn, deu ser per això. Doncs vinga! a fer-lo content que a mi això de variar m?agrada ja que la cuina es el meu millor ?relax? . Sense presses i al meu ?rotllo?.

Plato
4 porciones
15 min
1 hora
Medio

Ingredientes

4

Preparación

  • Vuit hores abans de cuinar, posar els costellams en una safata que desprès podrà anar al forn i tirar-hi per sobre 1 copa de conyac, un vas d?oli, salar-lo, tirar-hi els pebres i els alls aixafats i també julivert i deixar-ho reposar a la nevera.
  • Escalfarem el forn a 230º C i hi posarem la safata amb les costelles tal qual varem preparar, més l?altre vas d?oli i ho deixarem fer ½ hora. Passat aquest temps hi tirarem una altra copa de conyac i les patates tallades a daus i salades i ho deixarem fer 1 hora baixant el forn a 200º C, ha de quedar ben rosset.
  • També es pot acompanyar amb les patates fregides a la paella, o compota de poma etc?Com sempre recordo que els temps son relatius aneu donant un cop d?ull.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Fotos

Costellam de porc al forn
Costellam de porc al forn - foto 2
Costellam de porc al forn - foto 3

Preguntas:




Comentarios de los miembros:

Dolors, 17/02/2018

He fet la recepta canviant el conyac per vi rosat (he hagut d’improvisar per falta de conyac i segons disponibilitat) i temps de cocció (ja estava avisada) i m’ha quedat un costellam boníssim. Gràcies!

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Risotto philadelphia
Risotto philadelphia
8 porciones
20 min
Medio
4.3 / 5
Receta Pan crujiente de ajo y perejil
Pan crujiente de ajo y perejil
10 porciones
35 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Bizcochitos de calabacin y quesitos
Bizcochitos de calabacin y quesitos
6 porciones
40 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Filet mignon, solomillo de cerdo en costra de hojaldre
Filet mignon, solomillo de cerdo en costra de hojaldre
6 porciones
50 min
Fácil
4.4 / 5
Receta Bollitos con pepitas de chocolate esponjosos
Bollitos con pepitas de chocolate esponjosos
12 porciones
4 h 10 m
Medio
4.3 / 5
Receta Mejillones con patatas fritas
Mejillones con patatas fritas
2 porciones
1 h 10 m
Fácil
4.8 / 5

Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto