Petitchef

PASTÍS D'AMETLLA (35)

Postre
8 porciones
20 min
25 min
Medio

Ingredientes

8

Per al guarniment:

Preparación

  • Poseu els ous sencers en un bol amb el sucre i els munteu a punt de cinta.

    S'hi afegeix la mantega fosa i tèbia.
  • A poc a poc i anem afegint l'ametlla molta , la farina i el llevat. Al final de tot s'hi posa el conyac.

    Surt una massa més aviat consistent.
  • Es prepara un motlle amb mantega i farina, perquè no s'enganxi i s'hi aboca la massa.
  • Ho posem al forn, ja calent, a 160º, durant 25 minuts.
  • Ràpidament obrim el forn, hi posem les ametlles laminades, ho espolsem amb el sucre llustre i unes gotetes d'aigua i ho tornem a posar al forn uns 10 minuts més. Els últims tres o quatre minuts podem ajudar al pastís a agafar color amb una miqueta de gratinador.
  • Es treu del forn i abans de passar-lo a la plàtera de servei el deixem refredar una mica.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto