Petitchef

Cigrons amb espigalls

Plato
2 porciones
15 min
30 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • En aquest cas vàrem comprar els cigrons ja cuits. Si els volguessim coure a casa, cal recordar que els hem de posar en remull com a mínim 12 hores i que són l'únic llegum que cal coure amb aigua calenta, és a dir,
  • Les mongetes i llenties les couen posar-les amb aigua freda i portar-les a bullir, els cigrons, no; cal esperar que l'aigua bulli i llavors afegir-los-hi.
  • Escaldem un parell de minuts els espigalls i guardem l'aigua.
  • Tallem la ceba menuda i la posem a sofregir en una cassola, quan comenci a tornar-se transparent, hi afegim el tomàquet ratllat i l'all i el julivert tallats ben menudets.
  • Esperem uns minuts que el sofregit estigui ben fet i hi tirem els espigalls i una mica d'aigua d'escaldar-los deixem que faci xup-xup, quan siguin ja cuits, hi tirem els cigrons.
  • Deixem que cogui tot junt un parell de minuts, hi hi afegim l'ou dur pelat i talla pel mig. Rectifiquem de sal i ja podem parar el foc.
  • Servir calent.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto