Petitchef

Arròs amb castanyes

Plato
4 porciones
30 min
25 min
Medio

Ingredientes

4

Preparación

  • Si feu servir castanyes pilongas, caldrà deixar-les en remull el dia abans i el dia que fem l'arròs, bullir-les en aigua ja calenta uns 10 o 15 minuts
  • Si són castanyes "normals" els hi feu uns talls i les poseu a coure al forn.
  • Farem un sofregit de ceba en una cassola de fang, quan sigui transparent, hi tirarem les castanyes i l'aigua o el brou.
  • En aquest moment, cal que el foc estigui ben fort. Quan faci uns minuts que bulli fort, hi tirarem l'arròs, la sal i les espècies.
  • Es deixa coure: els primers 4 minuts a foc fort, desprès baixarem el foc i deixarem couent durant uns 12 minuts més.

    I al final, el deixarem reposar cinc minuts amb el foc apagat, abans de servir-lo.
  • Aquest arròs el podeu fer sec o un pèl sucós, llavors hauríeu d'augmentar les mesures d'aigua

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto