Sopes mallorquines


  • SOPES MALLORQUINES
  • SOPES MALLORQUINES, Foto 2
Tipo de receta:
Plato
Número de partes:
2 porciones
Preparación:
20 min
Cocción:
25 min
Listos en:
45 min
Dificultad:
Fácil

Ingredientes

- 300 g de llom o rellom de porc trossejat petit
- 1/2 quilo de ceba tendra
- 1 cabeça d'alls
- julivert
- 3 tomàquets
- 1 patata
- 1 col
- 1 pinya de col petita
- pebre vermell
- aigua
- 250 g de pa per a sopes

Preparación

Paso 1

Rentar i tallar tota la verdura.

Paso 2

En una cassola, donar uns tombs al llom en oli d´oliva bo, continuar fent un sofregit afegint la ceba tendra, els alls pelats i tallats gruixuts, el tomàquet, tirant-ho tot seguit perquè quedi sucós i no quedi gaire fregit.

Paso 3

Afegir la patata i el julivert, i a continuació la col tallada a tires més aviat petites.

Paso 4

Quan la col hagi perdut l'aigua, afegir una cullerada ben satisfeta de pebre vermell, sal i aigua calenta. Al cap d'uns minuts agregar la pinya de col tallada en trossets.

Paso 5

Quan les verdures estiguin cuites, apartar-les cap a les vores de la cassola i afegir les sopes procurant que quedin a sota.

Paso 6

Tornar a colocar les verdures damunt, tapar i deixar coure uns minuts.

Paso 7

Servir amb un doll d'oli d'oliva cru i un bitxet.

Receta similar


Preguntas:










Puntúe esta receta:



Recetas

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
¿ De qué harías un gratinado?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales

Disfruta de nuestros videos en Youtube!
Disfruta de nuestros videos en Youtube!Subscribete a nuestro canal de youtube para seguir nuestras video-recetas paso a paso! Y no perderte nada!!