Fideus a la cassola amb lacón fumat


Ingredientes

1 paquet de lacon fumat
500 grams de fideus
sal
pebre
oli d´oliva
1 pot de tomaquet fregit
1 ceba
1 pebrot vermell
formatge de cabra
sucre

Preparación

Paso 1

Tallar el lacón petit i reservar.

Paso 2

Bullir els fideus seguin les instruccions del fabricant, escórrer i posar en una cassola i tot seguit regar amb un raig d´oli i remenar, queden desenganxats i lleugers.

Paso 3

Fer un sofregir amb la ceba+ pebrot+ tomàquet i afegir a la cassola dels fideus juntament amb el lacón, posar al foc , remenar i deixar coure tot junt uns 15 minuts fins que perdi tota la humitat.

Paso 4

Servir amb una rodanxa de formatge de cabra ensucrada i cremada

Receta similar


Preguntas:










Puntúe esta receta:



Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)¿Sabes en qué se diferencian la batata y la patata?¿Sabes en qué se diferencian la batata y la patata?Cómo sacarle partido a la cáscara de la naranjaCómo sacarle partido a la cáscara de la naranja

Menú del día

Recibir el menú del día:

Pregunta del momento
¿ De qué harías un gratinado?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales

Disfruta de nuestros videos en Youtube!
Disfruta de nuestros videos en Youtube!Subscribete a nuestro canal de youtube para seguir nuestras video-recetas paso a paso! Y no perderte nada!!