Petitchef

MAGDALENES D´OLI

MAGDALENES D´OLI
La meva font d´inspiració han sigut la Reme i la Núria http://menu-cocinadecasa.blogspot.com

Ingredients ( per unes 25 unitats )375 grams de farina de força
3 ous grossos
250 grams de llet
250 grams d´oliva de oliva
200 grams de sucre
50 grams de sucre ( per posar per sobre les magdalenes)
La pell de una llimona ratllada
4 paperets de gasosa ( blanc i blau ) = MERCADONA o una cullerada petita de Royal

PreparacióTamisar la farina + llevat i reservar.

Batre els ous+ sucre + pell llimona fins que ens quedi com una maionesa, tot seguit i afegirem poc a poc l´oli i la llet , sense parar de remenar, ara deixar reposar la massa 1/2 hora.

Mentre escalfarem el forn a 200 c, i prepararem els motllos de paper .

Omplir-los 3/4 parts del motllo i posar per sobre el sucre que tenim reservat, fornejar fins que es quedin daurats 20/ 25 minuts, depen del forn i de la mida dels motllos.

Bon profit

AQUESTA RECEPTA PERTANY AL BLOG http://enrocalacuina.blogspot.com/ DESITJO QUE T´AGRADI- SUSANNA









Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Magdalenas caseras como las de pueblo
Magdalenas caseras como las de pueblo
15 porciones
35 min
Fácil
4.6 / 5
Receta Magdalenes de l'àvia
Magdalenes de l'àvia
4 porciones
35 min
Fácil
5 / 5
Receta Magdalenes de truita de patates amb salsa de braves
Magdalenes de truita de patates amb salsa de braves
10 porciones
45 min
Medio
5 / 5
Receta Magdalenas de limón con semillas de amapola
Magdalenas de limón con semillas de amapola
2 porciones
40 min
Fácil
4.5 / 5

Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto