20minutos.es

SALSA PER MUSCLOS

Por Tast de Cuina
(4.25/5 - 4 votos)


De l'àvia Fina





INGREDIENTS  (1 kg de musclos aprox.)


2 grans d?all
7 ametlles torrades
1 brot de julivert
1 vas de suc de una llimona (no massa gran )
una punta de bitxo
pebre vermell dolç
pebre negre
2 cullerades de tomata ( ketchup o fregit )
vinagre
oli
sal




PREPARACIÓ


En un pot per batre s?hi tira tots els ingredients, l?oli, el vinagre i la sal es tiren una mica a ull, es bat tot i anar comprovant que la salsa no quedi massa espessa ni massa líquida. 

Si algu li agrada picant s'hi fica una punteta de bitxo


 








Tast de Cuina

Imprimer cette page
Por Tast de Cuina (Ver su web)






Puntúe esta receta:



Receta similar


Artículos relacionados

Es el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligeroPescados con o sin mariscoPescados con o sin mariscoRecorrido con los ingredientes de la dieta mediterraneaRecorrido con los ingredientes de la dieta mediterranea


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Crema de calabacín

Crema de calabacín
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Cuál es tu ingrediente favorito para el mes de Noviembre?
Voto