Rap amb cloïses

(5.00/5 - 1 voto)


  • Rap amb cloïses
  • Rap amb cloïses, Foto 2
Tipo de receta: Plato
Número de partes: 2 porciones
Tiempo de preparación: 15 Minutos
Tiempo de cocción: 10 Minutos
Listos en: 25 Minutos
Dificultad: Medio

Ingredientes:

- 1/2 kg de cloïses
- 8 Grans d'All
- ½ Guindilla
- Caldo de Peix suau
- 1 Got de Vi Blanc
- 2 Cullerades Julivert Picat
- 2 Cullerades de Farina
- Oli
- Sal

Preparación:

Paso 1: Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla.

Paso 2: Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc.

Paso 3: Quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap.

Paso 4: Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts.

Paso 5: Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina.

Paso 6: El julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc.

Paso 7: Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.





Puntúe esta receta:


Preguntas:


Receta similar


Recetas


(mg)
(g)
(oz)
(lb)
(kg)
Millilitre (ml)
(cl)
Decilitry (dl)
(l)
(°F)
(°C)

Pregunta del momento

¿Tienes previsto un menú temático para Navidad?
Voto
(c) Madeinwork | Menciones legales