20minutos.es
  • Mi libro de recetas
  • Mi cuenta

Rap amb cloïses

(5.00/5 - 1 voto)



  • Rap amb cloïses
  • Rap amb cloïses, Foto 2
Tipo de receta: Plato
Número de partes: 2 porciones
Tiempo de preparación: 15 Minutos
Tiempo de cocción: 10 Minutos
Listos en: 25 Minutos
Dificultad: Medio

Ingredientes:

- 1/2 kg de cloïses
- 8 Grans d'All
- ½ Guindilla
- Caldo de Peix suau
- 1 Got de Vi Blanc
- 2 Cullerades Julivert Picat
- 2 Cullerades de Farina
- Oli
- Sal

Preparación:

Paso 1: Per començar escalfarem oli en una cassola i posarem a daurar els alls laminats i la guindilla.

Paso 2: Un cop els all comencin a daurar-es afegim el rap enfarinat i les cloïses juntament amb el got de vi blanc.

Paso 3: Quan arrenqui el bull afegirem el brou fins a cobrir el rap.

Paso 4: Ho deixarem coure a foc suau uns 10 minuts.

Paso 5: Un cop passat aquest temps retirarem la guindilla i afegirem la farina.

Paso 6: El julivert picat i ho remenarem una mica per ajudar a espessir el suc.

Paso 7: Ho mantenim un parell de minuts més i ja ho podrem servir.


Imprimir esta páginaAñadir a mi libro de recetas

Puntúe esta receta:


Preguntas:


Receta similar


Recetas



Pregunta del momento

¿De que te gustaría recibir en tu email, un menú del día temático?
Voto