Petitchef

Pollastre amb fruits secs

Plato
2 porciones
15 min
30 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Traiem la pell del pollastre i salpebrem la carn.
  • Ratllem les cebes i l'all.
  • En el got de la batedora elèctrica posem a remullar les prunes amb el brou.
    Dins d'una cassola amb un raig d'oli d'oliva generós, daurem els talls de pollastre. Els reservem.
  • En el mateix oli fem un sofregit amb la ceba i l'all.
  • Quan la ceba agafi color daurat, tornem a posar el pollastre a la cassola i afegim els fruits secs, però no les prunes. Ho ruixem amb el vi i ho deixem reduir.
  • Triturem les prunes juntament amb el brou o l'aigua, jo ho he fet amb aigua, fins que aconseguim una crema fina que afegim a la cassola i ho deixem coure a foc suau, fins que el pollastre sigui tendre.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
8 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Pipas de calabaza tostadas
Pipas de calabaza tostadas
4 porciones
20 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Pizza carbonara con bacon y cebolla
Pizza carbonara con bacon y cebolla
5 porciones
27 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Tartar de salmón y manzana
Tartar de salmón y manzana
2 porciones
15 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Raviolis caseros de ricotta y albahaca
Raviolis caseros de ricotta y albahaca
2 porciones
2 h 5 m
Medio
4.6 / 5
Receta Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
7 porciones
1 h 20 m
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto