Petitchef

PASTíS DE PERNIL DOLÇ I FORMATGE

Plato
2 porciones
15 min
20 min
Medio

Ingredientes

2

Preparación

  • S'unta amb mantega un motllo rectangular i es folra amb llesques de pernil dolç, que sobresurtin una mica.
  • Mentre, es baten els ous en un bol, se salen i s'empebren.
  • S'hi mullen tres llesques del pa, que quedin ben xopes, i es col·loquen al damunt del pernil dolç.
  • A sobre, s'hi posen tres llesques de formatge.
  • S'hi mullen tres llesques del pa, que quedin ben xopes, i es col·loquen al damunt del pernil dolç. A sobre, s'hi posen tres llesques de formatge.
  • Es fan dues capes més començant pel pernil dolç i seguint amb el pa i el formatge. Finalment es tapa tot amb el pernil dolç amb el qual havíem folrat el recipient.
  • S'acaba de segellar amb l'ou que ens hagi sobrat i es cou al forn a 200º durant 20 minutos aproximadament. Es pot menjar calent o fred, al gust de cadascú.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto