Petitchef

Pasta de full amb nata

Postre
4 porciones
15 min
20 min
Medio

Ingredientes

4

Preparación

  • Sobre una superfície enfarinada estirarem una mica la massa, intentant fer un rectangle més o menys regular, ja que haurà de coincidir amb la part que anirà a sobre.
  • Pintarem la superfície amb ou batut i punxarem amb una forquilla per evitar que ens pugi.
  • Posarem al forn calent uns 20 minutos a 200º. Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire.
  • Si durant la cocció veieu que us puja, punxeu amb la forquilla per fer sortir l'aire. Per fer la segona làmina, seguirem el mateix procés que l'anterior, estirarem una mica la massa i li donarem forma rectangular. Pintarem amb l'ou batut i enfornarem 20 minutos a 200º.
  • Un cop tinguem les làmines fredes procedirem a muntar el pastís. Posarem la nata dins d'una mànega pastissera amb boquilla grossa, agarem la base i anem col.
  • Locant la nata al nostre gust. Agafem la "tapa" i la col.loquem a sobre.
  • Per decorar agafarem un tamís i espolvorejarem amb el sucre glacé. Després agafarem una rajola de xocolata negre i la ratllarem a sobre del sucre i ja el tenim llest.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Fotos

Pasta de full amb nata
Pasta de full amb nata - foto 2

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar


Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Fáciles y económicos, ¡aquí tienes algunos platos de pasta que no son los típicos! Fáciles y económicos, ¡aquí tienes algunos platos de pasta que no son los típicos! Nuestras 20 mejores recetas con nata montada o chantilly Nuestras 20 mejores recetas con nata montada o chantilly

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto