Petitchef

Musclos de roca al vi blanc

Plato
2 porciones
15 min
30 min
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • Aquests musclos ben frescos són boníssims per sí sols, però si ho preferiu els podeu acompanyar d'una salseta... al gust del consumidor!
  • Es renten els musclos ben nets.En una olla o cassola, s'hi posen els musclos nets i s'hi afegeix una copa de vi blanc.
  • Es deixen coure tapats a foc mig fins que s'obrin.Els podeu menjar així mateix, o amb un xic de pebre negre o acompanyats d'alguna salsa.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 


Recetas

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto