¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  


Peus de Porc amb gambes i Poma

Para (Ver su web)
(2.75/5 - 4 votos)

1 comentario


Avui hi fet un extra i he cuinat jo .Tinc una recepta al cap , que no se si li vista en algun llibre , me la va explica algú o bé és una mica inventada però os assegur-ho que queda molt bona.

Hi fet peus de porc , però hi pensat ...i perquè no hi poses aquestes gambes que tens en el congelador fa tans dies.....eren unes gambes que vaig agafar un dia de la botiga perquè feia 2 o tres dies que voltaven per allà , i quan vaig arribar a casa no vaig tenir ganes de fer cap sofregit d'arròs que és per lo que les faig servir sempre. Les vaig posar al congelador i avui hi pensat que era el dia ideal per treure'les i cuinar-les.
Aquestes gambes s'havien quedat una mica negres perquè són de la costa i no porten conserva'n , però ja veureu que després de cuinades queda'n perfectes i s'en va tota la n'Agró.
Ja os vaig dir un dia que les gambes fresques anaven molt bé de preu per si voleu congelar-ne perNadal , però no podeu esperar gaire perquè quan comenci el mal temps no pesca'n gaire i tot s'en careig.
Bé tot això és una mica de palla per fer més llarg el Post.



Ingredients
Peus de porc bollits, un per cap.
sal i pebre
tomàquet
ceba
poma golden, al gust , jo faig: 8 peus 3 pomes , a gust de cada un.
oli d´oliva
gambes, les que volgueu.
Ametlles. Jo compro marcona crua , i com que ens agrade´n molt fregides, n´hi poso  unes quantes .Les podeu posar torrades si voleu.
Un rajoli de conyac o de lo que esteu acostomats a gastar.
Una mica de caldo si cal.


Preparació
Poso una cassola amb oli , acta seguit hi poso les gambes am una mica de sal , les deixo fins que quedin cuites i l'oli ja tingui el seu guste't , les aparto i de seguida amb el mateix oli hi poso els peus bullits amb sal i una mica de pebre. Els deixo enrossí una mica i de seguida ja hi poso una mica de ceba ratllada i quan esta una mica feta hi tir-ho el  tomàquet ratllat , ho deixo coure una mica i m'entres tritur-ho les ametlles junt amb les pomes i la mica de conyac , si queda massa espès hi poso una mica de caldo de carn, ho afegeixo tot plegat a la cassola , ho deixo uns minuts i ja hi podem afegir-hi les gambes que ja les tenim cuites.Tot plegat és deixa que faci la XUP, XUP.
Esper-ho que os agradi.
Com que jo no os ensenyo mai el que cuino , em fa una mica de vergonya perquè lo meu no es cuinar , jo només ensenyo peix i faig receptes ..
Moltes gracies per llegir-me.

Imprimer cette page
Para EL MILLOR PEIX (Ver su web)






Puntúe esta receta:

Comentarios de los miembrossdfsd:

1 / 5

Que cagada de plato amigo,mejor saldria si pusieras almejas y no gambas y de paso le añades unas patatas.


Receta similar


Artículos relacionados

Es el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligeroLa Navidad más dulceLa Navidad más dulceViaje gastronomico por el norte de EspanaViaje gastronomico por el norte de Espana


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Pregunta del momento

¿Qué comida te gusta más?
Voto
Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics