¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  
PETITCHEF

Peus de Porc amb gambes i Poma



Para (Ver su web)
(2.75/5 - 4 votos)

1 comentario


Avui hi fet un extra i he cuinat jo .Tinc una recepta al cap , que no se si li vista en algun llibre , me la va explica algú o bé és una mica inventada però os assegur-ho que queda molt bona.

Hi fet peus de porc , però hi pensat ...i perquè no hi poses aquestes gambes que tens en el congelador fa tans dies.....eren unes gambes que vaig agafar un dia de la botiga perquè feia 2 o tres dies que voltaven per allà , i quan vaig arribar a casa no vaig tenir ganes de fer cap sofregit d'arròs que és per lo que les faig servir sempre. Les vaig posar al congelador i avui hi pensat que era el dia ideal per treure'les i cuinar-les.
Aquestes gambes s'havien quedat una mica negres perquè són de la costa i no porten conserva'n , però ja veureu que després de cuinades queda'n perfectes i s'en va tota la n'Agró.
Ja os vaig dir un dia que les gambes fresques anaven molt bé de preu per si voleu congelar-ne perNadal , però no podeu esperar gaire perquè quan comenci el mal temps no pesca'n gaire i tot s'en careig.
Bé tot això és una mica de palla per fer més llarg el Post.



Ingredients
Peus de porc bollits, un per cap.
sal i pebre
tomàquet
ceba
poma golden, al gust , jo faig: 8 peus 3 pomes , a gust de cada un.
oli d´oliva
gambes, les que volgueu.
Ametlles. Jo compro marcona crua , i com que ens agrade´n molt fregides, n´hi poso  unes quantes .Les podeu posar torrades si voleu.
Un rajoli de conyac o de lo que esteu acostomats a gastar.
Una mica de caldo si cal.


Preparació
Poso una cassola amb oli , acta seguit hi poso les gambes am una mica de sal , les deixo fins que quedin cuites i l'oli ja tingui el seu guste't , les aparto i de seguida amb el mateix oli hi poso els peus bullits amb sal i una mica de pebre. Els deixo enrossí una mica i de seguida ja hi poso una mica de ceba ratllada i quan esta una mica feta hi tir-ho el  tomàquet ratllat , ho deixo coure una mica i m'entres tritur-ho les ametlles junt amb les pomes i la mica de conyac , si queda massa espès hi poso una mica de caldo de carn, ho afegeixo tot plegat a la cassola , ho deixo uns minuts i ja hi podem afegir-hi les gambes que ja les tenim cuites.Tot plegat és deixa que faci la XUP, XUP.
Esper-ho que os agradi.
Com que jo no os ensenyo mai el que cuino , em fa una mica de vergonya perquè lo meu no es cuinar , jo només ensenyo peix i faig receptes ..
Moltes gracies per llegir-me.

Imprimer cette page




Puntúe esta receta:

Comentarios de los miembros:

1 / 5

Que cagada de plato amigo,mejor saldria si pusieras almejas y no gambas y de paso le añades unas patatas.


Receta similar


Artículos relacionados



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Cupcakes de chocolate en taza

Cupcakes de chocolate en taza
puag!
mmm!...