¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  

RECETAS





RECETAS

Pebrots del piquillo fracits amb brandada de bacallà

Para (Ver su web)
(3.71/5 - 7 votos)

1 comentario

La recepta que us exposo a continuació és un dels plats més senzills i més resultons que la meva mare sol fer quan té convidats. Com que la recepta l?he après d?ella i m?ha tret d?un apuro en més d?una ocasió, vull dedicar-li aquest post a la meva mare, que encara que no comparteix la meva passió per la cuina, m?ha ensenyat més del que es pensa.

Us recomano aquest plat tant com a primer com per a un pica-pica informal i, ara que sembla que estan de moda els montaditos, se m?acut que potser també es podria presentar sobre una llesqueta de pa. Això sí, penseu que s?ha de preparar al moment!

Ingredients:

1 o 2 pots de pebrots del piquillo
brandada de bacallà
crema de llet
oli d?oliva

NOTA ALS INGREDIENTS: No poso quantitats perquè depèn de com orienteu el plat. Calculeu que si ho presenteu com a primer plat, necessiteu 4 pebrots per persona. Jo sempre compro els pebrots i la brandada a la Islandesa, la bacallaneria de davant del mercat Maignon (Badalona), on sempre trobareu productes de primera qualitat. Si els indiqueu el nombre de persones que sereu, ja us diran les quantitats que necessiteu.

Preparació:
Temps estimat: 15 min
Primer de tot reserveu 2 o tres piquillos per fer la salsa. La resta farciu-los amb la brandada amb ajuda d?una cullera de postres.
Un cop tingueu tots els piquillos farcits, poseu una mica d?oli d?oliva en una paella i fregiu-hi els pebrots a foc mig i pels dos costats. Els piquillos, normalment, ja vénen guisats, però s?han de tornar a passar per la paella, si no la polpa queda dura.Un cop ben cuits deixeu els piquillos a la mateixa paella.
Prepareu la salsa triturant els pebrots que havíem reservat amb la crema de llet. Obtindreu una mescla homogènia de color salmonat.
Aboqueu la salsa a la paella dels piquillos i deixeu que espesseixi a foc baix. Quan la salsa comenci a agafar consistència i abans que arrenqui el bull, apagueu el foc.
Podeu servir els piquillos en una safata o en plats individuals.

Imprimer cette page
Para La Taula d'en Bernat (Ver su web)






Puntúe esta receta:

Comentarios de los miembrossdfsd:

5 / 5

Boníssima


Receta similar


Artículos relacionados

Un paseo por los gustos del surUn paseo por los gustos del surFrutas y frutos en el huerto del otoñoFrutas y frutos en el huerto del otoñoEs el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligero


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Pregunta del momento

Cuando buscas ideas para cocinar es por...
Voto