Petitchef

PASTÍS SANT MARC

Postre
8 porciones
30 min
20 min
Difícil

Ingredientes

8

Yema cremada:

Farcit:

Preparación

  • Batre els ous amb el sucre fins que dobli el volum. Hi afegim la farina tamissada.

    Emmotllem en un motlle rodó i enfornem a 180º fins que agafi color, que seran uns 20 - 25 minuts.
  • 2)
    Batem els ous amb l'aigua i ho colem. Barrejem el sucre amb la maizena i ajuntem les dues mescles.

    Ho posem al foc i, sense deixar de remenar per evitar que s'enganxi al fons, deixem que agafi consistència. Deixem refredar abans de reservar-ho a la nevera cobret amb paper film fins que l'haguem d'utilitzar.
  • 3)
    Amb la nata ben freda ens disposem a muntar-la, quan comenci a muntar hi afegim el sucre i l'estabilitzant.

    A casa no ens agrada massa el gust de la nata amb sucre ''a palo seco'' així que normalment substitueixo bona part del sucre per sucre avainillat o aromatitzant de vainilla.
  • D'aquesta nata muntada, n'apartem unes 4 cullerades i hi posem xocolata, ja sigui crema de xocolata o desfeta al Bany Maria o microones.
  • Muntatge:
    Dividim el bescuit en 3 parts. Podem posar almívar o directament la capa yema a cadascuna de les parts. Hi posem sucre per sobre i el cremem amb un soplet o pala de cremar.
  • En una de les bases hi posem la nata enxocolatada i anivellem, tapem amb la segona base coberta amb yema cremada, ara hi escampem una capa de nata, cobrim amb la última base que ens queda

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:




Comentarios de los miembros:

06/04/2012

Esta bonissim i facil de preparar

(0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 



Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto