Petitchef

Mongetes amb bolets

Plato
2 porciones
20 min
4 horas
Fácil

Ingredientes

2

Preparación

  • En una olla grossa posem les mongetes prèviament remullades durant tota la nit, la ceba pelada i sencera i la pastanaga també pelada i sencera i l'aigua mineral que les cobreixi del tot, més un dit més.
  • Tot en fred i sense sal. Les posem al foc, i ho tapem, quan estigui a punt de bullir, baixem el foc al mínim i deixem coure, normalment entres tres quarts i una hora.
  • Quan sigui pràcticament cuit, ho salarem, deixarem que s'acabi de fer, i treurem les verdures i colarem les mongetes. No cal guardar-ne el suc.
  • Mentrestant, si els bolets són secs els haurem posat en aigua per hidratar-los, com a mínim un parell d'hores. Si són frescos, els netegem i tallem no gaire petits.
  • Ara caldrà que pasem pel passapures les verdures, i tallem ben petit el julivert, juntament amb l'all.
  • Les verdures així tallades les posem en una cassola amb oli, quan hagi fet un parell de tombs, afegim el julivert, poc després els bolets, deixem que coguin un parell de minuts tots junts i afegim les mongetes.
  • Els hi fem fer un parell de tombs, barrejant-ho tot bé i rectificarem de sal si fos necessari.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef

También te puede gustar

YouTube

Dahl de lentejas rojas, fácil



Preguntas:




Comentarios de los miembros:

11/02/2014

Boníssim tenia una pastanaga petita així que vaig posar carbassa i m´ha quedat molt bo.
gràcies

yo cociné esta receta (0) (0) Abuso

Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
Tartaleta de carne picada y salsa de tomate
8 porciones
30 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Pipas de calabaza tostadas
Pipas de calabaza tostadas
4 porciones
20 min
Fácil
4.2 / 5
Receta Pizza carbonara con bacon y cebolla
Pizza carbonara con bacon y cebolla
5 porciones
27 min
Fácil
4.3 / 5
Receta Tartar de salmón y manzana
Tartar de salmón y manzana
2 porciones
15 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Raviolis caseros de ricotta y albahaca
Raviolis caseros de ricotta y albahaca
2 porciones
2 h 5 m
Medio
4.6 / 5
Receta Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
Baghrirs, crepes marroquíes de mil agujeros
7 porciones
1 h 20 m
Fácil
4.3 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet)

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto