¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  
PETITCHEF

Fideus a la cassola



Para (Ver su web)
(4.25/5 - 8 votos)





Un plat dels de sempre, que ens feia l?àvia o la mare, uns dies de peix i uns altres de carn. Avui us presentem els de carn, amb costella i salsitxa, i amb algun que altre ingredient que no us espereu però que us pot convèncer...

Ingredients:
? ¼ kg de fideus dels del foradet
? 200 g de costella de porc a trossos
? 200 g de salsitxes
? 2 dents d?all pelats
? 4 cebes ratllades
? 1 anxova
? 1 cs de pebrot en conserva
? 1 cs de concentrat de tomàquet
? Braó de pollastre
? All i julivert
? Oli d?oliva
? Sal

Preparació:
1. En una cassola amb una mica d?oli i els alls pelats sofregir a foc lent la costella de porc i les salsitxes, quan comencin a agafar color afegir la ceba ratllada.
2. Per un altre costat amb la mà de morter picar: l?all, el julivert i l?anxova.
3. Quan la ceba estigui rossa afegir la picada, la cullerada de pebrot i la cullerada del concentrat de tomàquet, remenar un parell de cops.
4. Quan el sofregit està al punt afegir els fideus i donar-li un parell de voltes.
5. Afegir el braó fins que cobreixi els fideus i deixar bullir l?estona que el fabricant indiqui per a què quedin al dente, anar afegint braó si en beu massa, però molt poquet, només per garantir que no es cremin.
6. Quan estiguin al dente, tastar de sal, i rectificar-ne si fos necessari, i deixar reposar uns cinc minuts.

Notes:
cs: cullerada sopera

Imprimer cette page




Puntúe esta receta:


Receta similar


Artículos relacionados



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!