20minutos.es.png


Fideus a la cassola

Para (Ver su web)
(4.25/5 - 8 votos)





Un plat dels de sempre, que ens feia l?àvia o la mare, uns dies de peix i uns altres de carn. Avui us presentem els de carn, amb costella i salsitxa, i amb algun que altre ingredient que no us espereu però que us pot convèncer...

Ingredients:
? ¼ kg de fideus dels del foradet
? 200 g de costella de porc a trossos
? 200 g de salsitxes
? 2 dents d?all pelats
? 4 cebes ratllades
? 1 anxova
? 1 cs de pebrot en conserva
? 1 cs de concentrat de tomàquet
? Braó de pollastre
? All i julivert
? Oli d?oliva
? Sal

Preparació:
1. En una cassola amb una mica d?oli i els alls pelats sofregir a foc lent la costella de porc i les salsitxes, quan comencin a agafar color afegir la ceba ratllada.
2. Per un altre costat amb la mà de morter picar: l?all, el julivert i l?anxova.
3. Quan la ceba estigui rossa afegir la picada, la cullerada de pebrot i la cullerada del concentrat de tomàquet, remenar un parell de cops.
4. Quan el sofregit està al punt afegir els fideus i donar-li un parell de voltes.
5. Afegir el braó fins que cobreixi els fideus i deixar bullir l?estona que el fabricant indiqui per a què quedin al dente, anar afegint braó si en beu massa, però molt poquet, només per garantir que no es cremin.
6. Quan estiguin al dente, tastar de sal, i rectificar-ne si fos necessari, i deixar reposar uns cinc minuts.

Notes:
cs: cullerada sopera

Imprimer cette page
Para la quinta de luculus (Ver su web)






Puntúe esta receta:


Receta similar


Artículos relacionados

La Navidad más dulceLa Navidad más dulceDegustando el territorio espanolDegustando el territorio espanolViaje gastronomico por el norte de EspanaViaje gastronomico por el norte de Espana


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Agua de tomate con aceitunas.

Agua de tomate con aceitunas.
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

En verano, cocinas:
Voto