Petitchef

Amanida de mozzarella i figues

Un ingreso simplista para un regreso simplista.

Entrante
4 porciones
20 min
Fácil

Ingredientes

4

Per la vinagreta :

Preparación

  • Pelar l'all, tallar-lo per la meitat longitudinalment, treure l'arrel central i picar molt finament. Posar-lo a un bol fons amb l'oli, un pessic de sal i pebre. Fer el suc de llimona i afegir-lo a la maceració.
  • Afegir les boletes de mozarella, cobrir-ho amb film transparent i deixar macerar a la nevera remenant de tant en tant.
  • Pelar les figues i tallar-les a grills. Tallar el pernil a tiretes i daurar-les uns minuts a una paella amb unes gotes d'oli. Deixar escórrer sobre paper absorbent.
  • Posar l'enciam tallat a quatre plats, afegir les figues, les boletes de mozzarella i el pernil. Finalment amanir amb la vinagreta.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Fotos

Amanida de mozzarella i figues
Amanida de mozzarella i figues - foto 2

Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Corona pizza rellena de mozzarella
Corona pizza rellena de mozzarella
5 porciones
50 min
Fácil
4 / 5
Receta Ñoquis o gnocchis con pesto y mozzarella
Ñoquis o gnocchis con pesto y mozzarella
2 porciones
1 h 30 m
Fácil
4.5 / 5
Receta Bretzel con mozzarella y romero
Bretzel con mozzarella y romero
8 porciones
2 h 5 m
Fácil
4 / 5
Receta Panini de salmón, mozzarella, eneldo
Panini de salmón, mozzarella, eneldo
1 porciones
10 min
Fácil
5 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Zoom Quesos del mundo Zoom Quesos del mundo

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
¿Cómo usas más la masa de hojaldre?
Voto