Petitchef

Crema de carbassó i carbassa amb cruixent de pernil ibèric i oli d'alfàbrega

Un plato simplista y fácil a realizar. Ahí tienes un ingreso que da deseo.

Plato
6 porciones
20 min
45 min
Medio

Ingredientes

6

Preparación

  • En una olla amb una mica d?oli sofregir la ceba, el carbassó (sense pelar) i la carbrassa tallats a trossos.
  • Quan notem que comença a enganxar-se però sense que es cremi, remenar una mica i tot seguit afegir el brou calent i deixar-ho bullir durant 20 minutos amb la sal, el pebre, l?orenga i la nou moscada. Un cop cuit triturar fins que quedi una crema fina.
  • Mentrestant en un cassó hi posem l?oli i l?escalfem sense que bulli, l?apartem del foc i afegim les fulles d?alfàbrega deixant que s?infusioni durant 10 minuts. Passat aquest temps ho triturem,colem i reservem l?oli per decorar.
  • Per fer el cruixent de pernil, en una safata de forn estenem un full de paper sulfuritzat damunt del qual posem les llesques de pernil; les cobrim amb un altre full de paper sulfuritzat i a sobre hi posem una altre safata de forn que quedi ben encaixada amb la primera perquè el pernil no es cargoli.
  • Posem les safates al forn durant 25 minuts a 150º i reservem.
  • Muntatge del plat :
    Al fons del plat servim la crema decorada amb una llesca de cruixent de pernil trossejat al centre i un fil d?oli d?alfàbrega.

¿Has probado esta receta?
Menciona a @petitchef_espana y etiqueta #petitchef


Preguntas:






Puntúe esta receta:
Generar otro código de seguridad  = 

También te puede gustar

Receta Crema de verduras súper suave con thermomix
Crema de verduras súper suave con thermomix
20 porciones
30 min
Fácil
4 / 5
Receta Crema para untar de pimiento rojo asado
Crema para untar de pimiento rojo asado
4 porciones
30 min
Fácil
4.5 / 5
Receta Crema de col rizada y patata en olla rápida
Crema de col rizada y patata en olla rápida
4 porciones
22 min
Fácil
5 / 5
Receta Crema de puerro, coco y curry
Crema de puerro, coco y curry
2 porciones
40 min
Fácil
4.4 / 5
Receta Crema de calabaza y puerro
Crema de calabaza y puerro
6 porciones
40 min
Fácil
4.4 / 5

Recetas

Artículos relacionados

Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cómo preparar el Pan Tumaca original (Pa amb tomàquet) Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 Cremas imprescindibles para hacer pasteles y postres. Parte 1 Nuestras ideas y recetas para rellenar tus crepes dulces Nuestras ideas y recetas para rellenar tus crepes dulces

Planificador de menús
Petitchef te ofrece la posibilidad de planificar tu menú por días o por semanas.

Menú del día

Recibir el menú del día
Para recibir el menú del día de Petitchef y sus noticias deliciosas, introduzca su dirección email.
Pregunta del momento
De estas recetas reconfortantes ¿Cuál es tu preferida?
Voto