20minutos.es

CREMA PASTISSERA.

Por TOP CUINA
(3.00/5 - 1 voto)





5 ous.
100 g de farina.
1 l de llet.
200 g de sucre.
Canyella.
Peladures de taronja o llimona.



Elaboració:






Bullim la llet amb una part de la canyella i les peladures de taronja o llimona (opcional).
Barregem el sucre, la farina fluixa, els ous amb una mica de llet reservada del total .
Ho passem tot per el xinès I ho incorporem al conjunt de la llet bullida.
Es cou perquè espessí i perdi el gust de farina crua.
Si ens queden grumolls, ho passem per el xinès una altre vegada o per la túrmix.
Per últim ho deixem refredar i ho decorem amb una mica de canyella.








Imprimer cette page
Por TOP CUINA (Ver su web)






Puntúe esta receta:



Receta similar


Artículos relacionados

CronutCronutPlatos de InviernoPlatos de Invierno


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Muslos de pavo en agridulce

Muslos de pavo en agridulce
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Cuál es tu ingrediente favorito para el mes de Noviembre?
Voto