¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  

Coca de pasta fullada amb albergínia, tomàquet i formatge de cabra

Para (Ver su web)
(3.78/5 - 9 votos)




Tens una trista i solitària albergínia a la nevera i que pots fer amb ella, una sola. Busques a internet i gràcies al meravellós món del google imatges, fa que la idea t'entri tota per la vista. Vaig trobar aquesta recepta a Gastronomia i Cia, Receta de Hojaldre de berenjena, tomate y queso de cabra.

I vet aquí, una recepta de 10. No volia fer servir el forn i no m'ha quedat més remei. Que ha passat, doncs que he fet moltes més coses per aprofitar. Aquests propers dies us les presentaré.

Aquesta recepta la veritat és que m'ha agradat molt. Us animo a fer-la. Encara que faci calor per posar en marxa el forn mereix la pena.

Ingredients
pasta de full 2 tomàquets1 albergíniaformatge de cabra (snack)olives negres sense pinyolsaloli d'oliva 1 ouorenga (opcional)

Com es prepara

Estendre la pasta de full i tallar les porcions segons les nostres necessitats, ja sigui en forma, o en grandària. Jo he fet servir la pasta de full del LIDL i surten 6 porcions com les que us presento. Batrem l'ou i les pintarem amb ell abans de posar la resta d'ingredients.

Rentarem l'albergínia i la tallarem en rodanxes molt fines. Li deixarem la pell. Les salarem una miqueta i les passarem una mica per la paella, per tal al forn no es quedin poc fetes.

Rentarem els tomàquets i els tallarem en rodanxes igual de fines. Si volem podem treure la pell. És opcional.

Tallarem el formatge de rulo també en rodanxes. Jo he disposat, tot depen del tamany de cada peça, 4 rodanxes d'albergínia per coca, dos de tomàquet i 3 de formatge de cabra.

Muntarem les peces, albergínia, tomàquet i formatge de cabra, 2 olivetes, sal i un rajolí d'oli d'oliva. Si volem una mica d'orenga, a mi m'agrada, però no he posat.

A 200º al forn precalentat, durant més o menys 12 o 15 minuts. I ... le voilà! Boníssim i molt fàcil. Salut!!!!!







Imprimer cette page
Para OLLES I SOMRIURES (Ver su web)






Puntúe esta receta:


Receta similar


Artículos relacionados

Es el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligeroLa Navidad más dulceLa Navidad más dulceViaje gastronomico por el norte de EspanaViaje gastronomico por el norte de Espana


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Pregunta del momento

Cuando buscas ideas para cocinar es por...
Voto