20minutos.es

Coc de poma (27)

Por NO TOT SÓN POSTRES... A LA CUINA
(5.00/5 - 1 voto)


Després de les festes de Nadal i els seus àpats m'he decidit a fer un senzillet coc de poma per esmorzar. La veritat és que ve de gust una preparació poc elaborada després de tants torrons, neules i altres llaminadures nadalenques!



Necesssitem:

-3ous-150g de sucre- 2 cullerades de mel-200g de farina-150g de mantega-un sobret de llevat- 4 pomes (ratllades)


Muntem els ous amb el sucre fins que quedin a punt de cinta.

Afegim la mel i seguim barrejant.

Hi afegim la mantega a punt de pomada, després la farina i el llevat.

Ho barregem bé amb les pomes ratllades i ho posem en un motlle que haurem preparat amb farina i mantega perquè no s'enganxi.

Tindrem el forn calent a 200º i ho posarem entre 25 minuts i mitja hora, fins que vegem que està cuit.


Ara, deixem-ho tot i a preparar-nos, que demà ens espera Castellterçol!

Imprimir esta página
Por NO TOT SÓN POSTRES... A LA CUINA (Ver su web)






Puntúe esta receta:


Receta similar


Artículos relacionados

Es el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligeroLa Navidad más dulceLa Navidad más dulceViaje gastronomico por el norte de EspanaViaje gastronomico por el norte de Espana


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Guirlache

Guirlache
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Buscas inspiración en Petitchef para cocinar a diario?
Voto