¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  

RECETAS





RECETAS

Carbassó farcit de crema de gorgonzola

Para (Ver su web)


carbassons farcits amb crema de gorgonzolacarbassons farcits amb crema de gorgonzola

Aquesta recepta se’m va ocorrer després del Taller de Bon Preu amb en David Lienas. Em van regalar formatge Gorgonzola, portat directament des de Itàlia, i era questió de provar-ho.

Formatge GorgonzolaFormatge Gorgonzola

Preu aproximat per ració: 1,87 ?

Ingredients:


6 Carbassons rodons
300 gr. formatge gorgonzola
200 gr. nata per cuinar
1 Poma golden
100 gr. de fajol bullit
100 gr. de formatge emmental

Elaboració:

Posem a bullir 10 minuts els carbassons, en aquest cas son carbassons rodons, :-) que ens agraden molt a casa. Els treiem de l’aigua i buidem la polpa amb una cullera (guardem la polpa).

Barregem tots els altres ingredients, formatge, nata, poma, i fajol bullit. Ho triturem ben be, i posem els carbassons en una safata, li posem la crema a sobre i el formatge emmental. Ho gratinem al forn i ja podem servir-los.

Ens sobrarà bastanta crema, el proper dia us posaré una recepta d’espinacs sobre llit de crema de gorgonzola, per acabar d’aprofitar la crema.

Informació nutricional:







Energia [kcal]

260



Calci [mg]

356



Vit. B1 Tiamina [mg]

0,25




Proteína [g]

13,8



Ferro [mg]

2,0



Vit. B2 Riboflavina [mg]

0,30




Hidrats carboni [g]

14,9



Iode [µg]

5,4



Eq. niacina [mg]

2,8




Fibra [g]

4,1



Magnesi [mg]

51,7



Vit. B6 Piridoxina [mg]

0,30




Greix total [g]

15,7



Zinc [mg]

2,2



Ac. Fólic [µg]

60,2




AGS [g]

7,7



Seleni [µg]

4,7



Vit. B12 Cianocobalamina [µg]

0,79




AGM [g]

4,2



Sodi [mg]

411



Vit. C Ac. ascórbic [mg]

21,8




AGP [g]

0,98



Potasi [mg]

458



Retinol [µg]

162




AGP/AGS




Fósfor [mg]

305



Carotè [µg]

400




(AGP + AGM)/AGS







Vit. A Eq. Retinol [µg]

241




Colesterol [mg]

39,6






Vit. D [µg]

0,35




Alcohol [g]

0






Vit. E Tocoferols [µg]

0,55




Aigua [g]

180















Comparte con tus amigos:


email
Print
PDF
LaTafanera
Twitter
Facebook
FriendFeed
Netvibes
Meneame
Digg
LinkedIn
del.icio.us
Google Bookmarks
Bitacoras.com
Live
MSN Reporter
MySpace
Ping.fm
StumbleUpon
BarraPunto
Yahoo! Buzz
Posterous
RSS





Imprimer cette page
Para Llepadits (Ver su web)






Puntúe esta receta:


Receta similar


Artículos relacionados

Platos de InviernoPlatos de InviernoEs el turno de un plato ligeroEs el turno de un plato ligeroLa Navidad más dulceLa Navidad más dulce


Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Pregunta del momento

Cuando buscas ideas para cocinar es por...
Voto