20minutos.es

Aperitius

35 recetas
Receta Piruletas de queso emmental.

Piruletas de queso emmental.

9 votos
otroFácil15 Minutos20 Minutos
Ingredientes: - 200 g de queso Emmental rallado - 1 hoja de hojaldre o pasta brisa...
Receta BERENJENAS DE ALMAGRO (Solarum melongena).

BERENJENAS DE ALMAGRO (Solarum melongena).

26 votos
Este año he plantados unas cuantas berenjenas de Almagro y la verdad es que como las hacen en Ciudad Real quedan muy apetitosas tomadas como tapa. El origen de este cultivo se remonta a la época andalusí y ya sabeis ? En Almagro[...]
Receta Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

4 votos
Les patates d'Olot varen ser creades al restaurant " la Déu " de la capital de la Garrotxa. Immediatament van adquirir una gran fama i actualment es comercialitzen a molts llocs com a "patates d'olot" o , a vegades, "patates de la Vall", també[...]
Receta Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

2 votos
Avui poca lletra tindreu, ja que aquests aperitius ja els havia fet, però si aquestes festes voleu sorprendre als vostres comensals aqui trobareu algunes idees per aperitius i postres.       Pasta de Full amb[...]
Receta Foie amb pomes caramelitzades

Foie amb pomes caramelitzades

1 voto
Una combinació molt bona, la poma caramelitzada suavitza el foie d'ànec i amb torradetes està boníssim. Ingredients: 1 llauna de foie d'ànec 1 poma dolça sucre mantega 1 llimona Per fer la poma caramelitzada : pelem i tallem a dauets[...]
Receta Bunyols de bacallà farcits de romesco

Bunyols de bacallà farcits de romesco

3 votos
La base d'aquesta recepta és una de les moltes variants per fer bunyols de bacallà, però amb la novetat que a mes, van farcits de salsa romesco. El procediment és molt més senzill del que pot semblar. Necessitarem: 300 g de bacallà ja remullat[...]
Receta bombons de formatge de cabra i festucs

bombons de formatge de cabra i festucs

2 votos
Aquesta recepta l'he treta d'una pàgina de receptes italiana anomenada " il cavoletto di bruxelles" . La veritat és que la pàgina esta realment molt bé tant de contingut com de presentació. Si voleu la podeu trobar en versió original a l'apartat[...]
Receta pastís de bolets

pastís de bolets

1 voto
Fa dies que tinc el bloc una mica massa abandonat, i això no pot ser. La raó és que porto una temporada de cuinar poc, l'adolescent de casa és fora i això em permet estar menys per casa i quan passa això, el primer que se'n resent, almenys a casa[...]
Receta Carquinyolis de rochefort i nous

Carquinyolis de rochefort i nous

1 voto
Aquesta recepta té l'èxit garantit entre els amants del formatge: carquinyolis salats de rochefort i nous. De fet, és una variant d'una recepta molt popular als blogs italians, la dels cantuccini amb gorgonzola, però adaptada al formatge que[...]
Receta Cullera de pernil d'ànec amb magrana

Cullera de pernil d'ànec amb magrana

1 voto
Uns entrants amb pernil d'ànec relativament fàcils de fer. Els ingredients tampoc no són gaire complicats de trobar i no ens calen estris específics , més enllà de les culleretes; a més si no en tenim les podem substituir per tartaletes[...]
Receta Bolets en conserva (dues maneres)

Bolets en conserva (dues maneres)

2 votos
Bé, reconec que la foto no és cap meravella, però no tenia el dia gaire inspirat quan la vaig fer...i la veritat és que aquesta entrada feia dies que l'havia de penjar, però no trobava el moment... la temporada de bolets ha passat i seguia[...]
Receta Croquetes de bacallà

Croquetes de bacallà

1 voto
De nou una recepta de bacallà...un cas d'aprofitament ; teniem uns trossos de bacallà sec , no gaire macos i varem decidir cuinar-los així. Ingredients (unes 15 peces) 250 g de bacallà remullat i escorregut 1 ceba grossa julivert i all al[...]
Receta Formatge provolone amb tomàquet

Formatge provolone amb tomàquet

1 voto
Aquest és un plat molt senzill i ràpid de fer, i que agradarà, de ben segur, als amants del formatge; també agradarà als amants dels contrastos: el contrast entre el formatge calent i quasi fos, amb el tomàquet madur i fresc i el mateix tomàquet[...]
Receta Formatge fresc

Formatge fresc

Una manera fàcil de preparar formatges frescos al nostre gust. Com a aperitiu amb torradetes o per esmorzar! Si ho volem preparar cal tenir una mica de previsió, però es molt senzill en realitat. Ingredients: 4 iogurts naturals (per unes 8-10[...]
Receta Pakores

Pakores

Aquest plat ens el van ensenyar durant un curset de cuines del món. És molt senzill de fer, no es excesivament picant i ens pot servir tant de pica-pica com de plat principal. Es serveix calent i s'acompanya de txunei per sucar. Ingredients: 2[...]



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Croquetas de pollo

Croquetas de pollo
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Qué preparación dedicas más tiempo en Navidad?
Voto