¿Aún no está registrado?
Contraseña olvidada. ?  
PETITCHEF

Aperitius

65 recetas


  
Búsqueda avanzada

Receta BERENJENAS DE ALMAGRO (Solarum melongena).

BERENJENAS DE ALMAGRO (Solarum melongena).

26 votos, 3 comentarios
Este año he plantados unas cuantas berenjenas de Almagro y la verdad es que como las hacen en Ciudad Real quedan muy apetitosas tomadas como tapa. El origen de este cultivo se remonta a la época andalusí y ya sabeis ? En Almagro[...]
Receta PIRULETAS DE QUESO EMMENTAL.

PIRULETAS DE QUESO EMMENTAL.

8 votos
Es una receta muy sencilla, pero es un aperitivo es muy agradecido. También se pueden hacer piruletas de varios quesos y servirlas todas juntas, otra posibilidad es hacerlas con diferentes especias; pimienta, orégano,[...]
Receta MUSCLOS A LA VINAGRETA

MUSCLOS A LA VINAGRETA

5 votos
Aqui teniu els "meus" musclos. Son molt senzills i bonissims. Obrirem els musclos al vapor, després d'haver-los netejat per fora. Un cop freds els obrirem i els posarem en una safata amb mitja clova. Haurem picat verdura molt petita (ceba,[...]
Receta Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

4 votos
Les patates d'Olot varen ser creades al restaurant " la Déu " de la capital de la Garrotxa. Immediatament van adquirir una gran fama i actualment es comercialitzen a molts llocs com a "patates d'olot" o , a vegades, "patates de la Vall", també[...]
Receta Musclos amb romesco

Musclos amb romesco

2 votos
Aquesta recepta a banda de fàcil, és ràpida, ràpida de menjar. Ingredients musclos salsa romesco****** vi blanc aigua sal Com es prepara Netejarem els musclos sota l'aixeta i els hi traurem les[...]
Receta Coca de tonyina i anxoves

Coca de tonyina i anxoves

2 votos
Amb la MASSA DE COCA sempre havia fet coques dolces, com la COCA DE FORNER , la COCA SECA o la COCA FARCIDA DE XOCOLATA . Com que la massa, en principi no és dolça he pensat fer-la servir per una preparació senzilleta i salada i he[...]
Receta Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

2 votos
Avui poca lletra tindreu, ja que aquests aperitius ja els havia fet, però si aquestes festes voleu sorprendre als vostres comensals aqui trobareu algunes idees per aperitius i postres.       Pasta de Full amb[...]
Receta PICA-PICA de Carnaval

PICA-PICA de Carnaval

1 voto
Dissabte de Carnaval al vespre, tota la tarda seguint la rua (soroll, confetti i xerinol·la), la joventud té gana, pizzes! Els no tan joves volem descansar una mica, fer una aturada per poder agafar forces i poder continuar amb el ritme que marquen[...]
Receta Foie amb pomes caramelitzades

Foie amb pomes caramelitzades

1 voto
Una combinació molt bona, la poma caramelitzada suavitza el foie d'ànec i amb torradetes està boníssim. Ingredients: 1 llauna de foie d'ànec 1 poma dolça sucre mantega 1 llimona Per fer la poma caramelitzada : pelem i tallem a dauets[...]
Receta Farcellets de pasta filo i suc de tomàquet amb cireres

Farcellets de pasta filo i suc de tomàquet amb cireres

9 votos, 4 comentarios
Els entrants que us presento avui els vaig preparar l?altre dia per sorprendre la meva germana i el seu xicot que s?acaben d?emancipar i comencen a fer els primers tantejos en l?apassionant món dels fogons. Com que la meva germana és molt més[...]
Receta Pebrots del piquillo fracits amb brandada de bacallà

Pebrots del piquillo fracits amb brandada de bacallà

7 votos, 1 comentario
La recepta que us exposo a continuació és un dels plats més senzills i més resultons que la meva mare sol fer quan té convidats. Com que la recepta l?he après d?ella i m?ha tret d?un apuro en més d?una ocasió, vull dedicar-li aquest post a la meva[...]
Receta VERMUT, una manera diferent de presentar-lo

VERMUT, una manera diferent de presentar-lo

3 votos
Diumenge passat vam fer el vermut, de Reus en són molt típiques aquestes begudes, n'hi ha uns quants, pero nosaltres som del VERMOUTH YZAGUIRRE. Aquesta vegada, enlloc de posar-lo en un got amb una oliva, un raget de sifó i un parell de glaçons el[...]
Receta Bunyols de bacallà farcits de romesco

Bunyols de bacallà farcits de romesco

3 votos
La base d'aquesta recepta és una de les moltes variants per fer bunyols de bacallà, però amb la novetat que a mes, van farcits de salsa romesco. El procediment és molt més senzill del que pot semblar. Necessitarem: 300 g de bacallà ja remullat[...]
Receta Foie de Canard

Foie de Canard

2 votos
Un dels propòsits culinaris de la nostra darrera estada en territori francès era aprendre a fer el veritable foie mi-cuit a la perigordina. El primer cop que vam estar a casa la Florence i el Patrick, vam tenir l?ocasió de provar aquest deliciós[...]
Receta Volovans farcits de tonyina

Volovans farcits de tonyina

1 voto
Per un aperitiu ràpid i senzill. Aquesta recepta és per uns 12 volovans petits. Ingredients 12 volovans petits 2 ous de gallina 1 llauna de tonyina en oli d'oliva 2 cullerades de maionesa cogombrets en vinagre (per[...]



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Bacalao con tomate

Bacalao con tomate
puag!
mmm!...