20minutos.es

Aperitius

27 recetas
Criterios

Receta Berenjenas de almagro (solarum melongena).

Berenjenas de almagro (solarum melongena).

26 votos
PlatoFácil15 Minutos20 Minutos
Ingredientes: - 1 kg de berenjenas. - ½ cabeza de ajos. - Pimentón dulce. - Cominos al gusto. - Vinagre de vino suave. - Aceite de oliva extra. - Pimienta. -Sal....
Receta Piruletas de queso emmental.

Piruletas de queso emmental.

9 votos
otroFácil916 kcal35 Minutos
Ingredientes: - 200 g de queso Emmental rallado - 1 hoja de hojaldre o pasta brisa...
Receta Bunyols de bacallà farcits de romesco

Bunyols de bacallà farcits de romesco

3 votos
aperitivoFácil20 Minutos15 Minutos
Ingredientes: f300 g de bacallà ja remullat all i julivert sal i pebre oli Pel romesco: tomàquets nyores (millor pebrots de romesco , però no sempre són fàcils de ...
Receta Pakores

Pakores

aperitivoFácil20 Minutos15 Minutos
Ingredientes: 2 tases de farina de cigrons pebre vermell picant (1 culleradeta de cafè) llavors de comí (una cullerada sopera) sal aigua oli...
Receta Pastís salat d?olives i pernil dolç

Pastís salat d?olives i pernil dolç

PlatoMedio20 Minutos45 Minutos
Ingredientes: -250g de farina - 4 ous - 1 sobret de llevat -1/2 gotet de cava -1/2 gotet d?oli d?oliva Siurana -1 paquet de taquets de pernil dolç - 1 llauna d?oliv...
Receta Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

Patates d'Olot (farcides de pasta de croqueta)

4 votos
Les patates d'Olot varen ser creades al restaurant "la Déu" de la capital de la Garrotxa. Immediatament van adquirir una gran fama i actualment es comercialitzen a molts llocs com a "patates d'olot" o , a vegades, "patates de la Vall", també han[...]
Receta Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

Aperitius i pastís varis per festa d'aniversari!

2 votos
Avui poca lletra tindreu, ja que aquests aperitius ja els havia fet, però si aquestes festes voleu sorprendre als vostres comensals aqui trobareu algunes idees per aperitius i postres.      Pasta de Full amb frankfurtMagdalenes de[...]
Receta Foie amb pomes caramelitzades

Foie amb pomes caramelitzades

1 voto
Una combinació molt bona, la poma caramelitzada suavitza el foie d'ànec i amb torradetes està boníssim.Ingredients:1 llauna de foie d'ànec1 poma dolçasucremantega1 llimonaPer fer la poma caramelitzada: pelem i tallem a dauets petits la poma, per[...]
Receta Carquinyolis de rochefort i nous

Carquinyolis de rochefort i nous

1 voto
Aquesta recepta té l'èxit garantit entre els amants del formatge: carquinyolis salats de rochefort i nous. De fet, és una variant d'una recepta molt popular als blogs italians, la dels cantuccini amb gorgonzola, però adaptada al formatge que tenia[...]
Receta Cullera de pernil d'ànec amb magrana

Cullera de pernil d'ànec amb magrana

1 voto
Uns entrants amb pernil d'ànec relativament fàcils de fer. Els ingredients tampoc no són gaire complicats de trobar i no ens calen estris específics, més enllà de les culleretes; a més si no en tenim les podem substituir per tartaletes d'aquestes[...]
Receta Bolets en conserva (dues maneres)

Bolets en conserva (dues maneres)

2 votos
Bé, reconec que la foto no és cap meravella, però no tenia el dia gaire inspirat quan la vaig fer...i la veritat és que aquesta entrada feia dies que l'havia de penjar, però no trobava el moment... la temporada de bolets ha passat i seguia tenint-la[...]
Receta Croquetes de bacallà

Croquetes de bacallà

1 voto
De nou una recepta de bacallà...un cas d'aprofitament; teniem uns trossos de bacallà sec , no gaire macos i varem decidir cuinar-los així.Ingredients (unes 15 peces)250 g de bacallà remullat i escorregut1 ceba grossajulivert i all al gustdues[...]
Receta Formatge provolone amb tomàquet

Formatge provolone amb tomàquet

1 voto
Aquest és un plat molt senzill i ràpid de fer, i que agradarà, de ben segur, als amants del formatge; també agradarà als amants dels contrastos: el contrast entre el formatge calent i quasi fos, amb el tomàquet madur i fresc i el mateix tomàquet[...]
Receta Flamets de formatge

Flamets de formatge

Fa uns quants mesos la Dolorss ens va presentar uns flamets de formatge Old Amsterdam acompanyats amb una salsa de peres i nous.Els he fet tres o quatre vegades seguint la recepta al peu de la lletra, però aquesta vegada no tenia aquest tipus de[...]
Receta Gotets Castellers de Barcelona

Gotets Castellers de Barcelona

Amb la temporada castellera d'enguany finalitzada el mes de novembre, Castellers de Barcelona va celebrar del 10 al 12 de desembre el "Cap de setmana de la Colla", amb tota mena d'activitats lúdiques: concerts, dinars, jocs per la mainada, i com no,[...]



Conversor de unidades de cocina



Mmm!... o Puag!

Tatín de manzanas sin azúcar

Tatín de manzanas sin azúcar
puag!
mmm!...

Pregunta del momento

¿Te gusta cocinar platos típicos en cuaresma?
Voto